Zeleni telefon preuzima rad web mape Sinjaj.hr

sinjaj

Ovim putem obavještavamo vas da je ugašena interaktivna mrežna mapa Sinjaj.hr koja je od 2014. služila građanima da jednostavno i potpuno anonimno prijave okolišne i komunalne probleme u Splitu ili predložen njihovo rješenje. Interaktivna mapa Sinjaj.hr izrađena je u sklopu projekta Udruge Sunce – „Zajedno za prirodu i okoliš“ koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nažalost, zbog nedostatnih izvora financiranja za održavanje domene, Udruga Sunce primorana je ugasiti ovu mapu. Ipak, građanima u rješavanju okolišnih problema uvijek ostaje na raspolaganju Zeleni telefon – besplatni alat utemeljen 1992. kako bi potakao građane na aktivno sudjelovanje u zaštiti okoliša u Hrvatskoj. Udruga Sunce zaprima pozive iz Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Pozivom na Zeleni telefon (072 123 456) ili slanjem e-pošte pravnicama Udruge Sunce ([email protected] i [email protected]) možete poslati anonimnu prijavu ili tražiti savjet vezan za bilo koje pitanje zaštite okoliša i prirode, a mi ćemo vas nastojati, u što kraćem roku, savjetovati ili sami pokrenuti upravne postupke pred nadležnim tijelima.

Tagovi: