Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ugašena interaktivna web mapa Sinjaj.hr

Ovim putem obavještavamo vas da je ugašena interaktivna mrežna mapa Sinjaj.hr koja je od 2014. služila građanima da jednostavno i potpuno anonimno prijave okolišne i komunalne probleme u Splitu ili predložen njihovo rješenje. Interaktivna mapa Sinjaj.hr izrađena je u sklopu projekta Udruge Sunce – „Zajedno za prirodu i okoliš“ koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nažalost, zbog nedostatnih izvora financiranja za održavanje domene, Udruga Sunce primorana je ugasiti ovu mapu. Ipak, građanima u rješavanju okolišnih problema uvijek ostaje na raspolaganju Zeleni telefon – besplatni alat utemeljen 1992. kako bi potakao građane na aktivno sudjelovanje u zaštiti okoliša u Hrvatskoj. Udruga Sunce zaprima pozive iz Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Pozivom na Zeleni telefon (072 123 456) ili slanjem e-pošte pravnicama Udruge Sunce ([email protected] i [email protected]) možete poslati anonimnu prijavu ili tražiti savjet vezan za bilo koje pitanje zaštite okoliša i prirode, a mi ćemo vas nastojati, u što kraćem roku, savjetovati ili sami pokrenuti upravne postupke pred nadležnim tijelima.