Vijesti

Kako smo otišli na ronilački vikend u Milnu?

Kako bi vam približila važnost i ljepotu našeg opuštenog ronilačkog vikenda za članove moram vam prvo opisati kako inače izgledaju naši poslovni tereni.

...

Tražimo komunikatoricu/komunikatora

Prijavi se na natječaj komunikacijskog tima i postani volonter komunikator u Udruzi Sunce!

...

Kako je nasipavanje postalo glasnik ljeta?

Danas more znači resurs koji često nepravedno uzimamo zdravo za gotovo i koristimo toliko nemarno, kao da nismo svjesni da je ograničen.

...

Preko stotinu djece posjetilo je Sajam razmjene u vrtu OŠ Skalice

Povodom Dana planeta Zemlje organizirali smo Sajam razmjene u vrtu Osnovne škole Skalice kako bi potaknuli građane Splita na stvaranje i uvođenje nekih novih životnih navika koje će pozitivno utjecati na našu Planetu.

...

A’ La Pašticada na Sudamiji

Na Dan sv. Duje, 7. svibnja, na kiosku Društva Marjan učenici izložili i prodavali vlastiti proizvod – vegansku pašticadu, službenog naziva A’ La Pašticada.

...

À la Pašticada: Dođite po vegansku pašticadu splitskih učenika na Dan grada Splita

Želite li je osigurati svoj primjerak ovog inovativnog umaka koji su osmislili i napravili srednjoškolci, dođite na Prvu vidilicu 7. svibnja. (Dan sv. Duje) u 11 sati.

...

Tražimo volontera za Zeleni telefon

Zanima li te okolišno pravo? Želiš li naučiti više o načinu komunikacije s državnim i inozemnim institucijama i organizacijama koje se bave okolišnim pravom?

...

Šest žena uklonilo 100 kilograma otpada s 200 metara plaže

Šest žena na jednoj plaži na Ušću, na potezu od 200 metara, uklonile su 100 kilograma otpada.

...

Sajmom razmjene u vrtu Osnovne škole Skalice obilježimo Dan planeta Zemlje

Povodom Dana planeta Zemlje, u ponedjeljak 25. travnja od 11 do 14 sati, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce organizira Sajam razmjene korištenih predmeta u školskom botaničkom vrtu Osnovne škole Skalice za učenike, nastavnike i sve zainteresirane građane Splita.

...