Volontiraj

Volontirati u Udruzi Sunce je moguće u sklopu različitih područja radaprojekata što ovisi o sposobnostima, mogućnostima te interesima volontera kao i trenutnim potrebama i mogućnostima Udruge Sunce.
Volontiranjem podržavate ostvarenje strateških ciljeva Udruge Sunce te stječete iskustvo i znanje u područjima kojima se Sunce bavi. Naravno, volontiranjem u Suncu izravno doprinosite zaštiti okoliša, očuvanju prirode i doprinosite razvoju civilnog društva u Hrvatskoj.

Volonterom Udruge Sunce u skladu sa Zakonom o volontiranju i unutarnjim aktima Udruge, može postati svaka punoljetna osoba koja je član Udruge Sunce te iskaže interes za volontiranje.

Zahtjev za volontiranje

​Ispunjeni upitnik pošaljite elektronskom poštom na info@sunce-st.org 
Ispunjavanjem ovog upitnika vaši podaci se uvrštavaju u našu internu bazu podataka. Kontaktirat ćemo vas ukoliko se u Udruzi otvori mogućnost  volontiranja u skladu s vašim interesima. Slobodno nam se obratite sa pitanjima na gore navedenu adresu ili na telefon 021 317 254.
Volonter s Udrugom potpisuje Ugovor kojim se reguliraju međusobni odnosi te se po završetku volontiranja izdaje potvrda o volontiranju s navedenim aktivnostima i brojem volonterskih sati. Na taj način, uz znanje i iskustvo, volonter dobiva preporuku kojom prilikom prijave na natječaje za posao potvrđuje svoje iskustvo u poslovima koje je obavljao u Suncu.
Pozivamo se da se učlanite u Udrugu Sunce, podržite naš rad te budete na našoj mailing listi članstva putem kojeg možete redovito pratiti naš rad i obavijesti o mogućnostima volontiranja.

Donatori

MAVA Foundation European Union DBU - Njemačka savezna zaklada za okoliš Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Splitsko-dalmatinska županija Grad Split Ured za udruge Vlade RH

Udruga Sunce je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge

Partneri

WWF Mediterranean DGU Ministarstvo zaštite okoliša i prirode Državni zavod za zaštitu prirode Park prirode Telašćica Park prirode Lastovsko otočje Nacionalni park Mljet Nacionalni park Brijuni Nacionalni park Kornati Javna ustanova Priroda Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Šibensko-kninske županije ProPark - Foundation for protected areas PAP RAC Gorska služba spašavanja Udruga Argonauta Udruga Divina Natura Lavanda Tours Ekološka udruga UNDP Hrvatska Čistoća Split Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Dubrovačko - neretvanske županije Javna ustanova Dalmatian Nature Ministarstvo turizma Prirodoslovno-Matematički Fakultet

Sunce je član

European Environmental Bureau MedPAN CEEweb Seas At Risk Adriapan Zeleni forum BioNET