Donirajte

„U vremenu kada ljudska vrsta troši milijarde dolara u nadi da će otkriti i najmanje odjeke života na Marsu, jedino mjesto u Svemiru gdje znamo da život postoji ubrzano gubi svoje prepoznatljivo obilježje, svoju bioraznolikost, raznolikost gena, vrsta i ekosustava.“ – Elliot A. Norse i Larry B. Crowder
 
Sunce je kroz svoj dugogodišnji rad pokazalo koliko značajno može doprinijeti očuvanju okoliša i zaštiti prirode. Pokazali smo da imamo rezultate i da ih temeljimo na stručnosti, upornosti i entuzijazmu.
 
Upravo zahvaljujući tome naš utjecaj na konkretna pitanja i probleme u zaštiti okoliša i prirode neprestano raste i prerasta granice Republike Hrvatske.
 
Pomozite nam da još učinkovitije štitimo pravo javnosti na zdrav okoliš, očuvanu prirodu te doprinosimo razumnom korištenju prirodnih bogatstava na dobrobit svih građana.
 
VAŠA DONACIJA DIREKTNA JE PODRŠKA ZAŠTITI PRIRODE I OKOLIŠA I DOPRINOS ODRŽIVOM RAZVOJU REPUBLIKE HRVATSKE!
 

PLATITELJ: naziv (ime) i adresa:

Upisujete vaše ime i prezime ili naziv tvrtke te adresu i grad. Npr.

Jadran Planinović
Zaštite prirode 7
21000 Split

PRIMATELJ: naziv (ime) i adresa:

Udruga Sunce, Obala HNP 7, 21000 Split
Broj računa primatelja
HR4624070001100570925
Poziv na broj odobrenja
00
Opis plaćanja
Donacija za rad Udruge Sunce (ili Članarina ukoliko se radi o uplati iste)
Iznos
Upisujete iznos donacije u kunama. Npr. =10,00 ili =50,00 ili =100,00 ili neki drugi iznos.

Nakon uplate na žiro račun molimo vas da pošaljete e-mail sa sljedećim podacima na [email protected] kako bi vam poslali potvrdu o primitku donacije te vas obavještavali o radu i aktivnostima Udruge Sunce.

Traženi podaci:
ime i prezime
adresa
grad
datum uplate
iznos uplate
e-mail adresa za kontakt
telefon ili mobitel (opcionalno)

Za pomoć oko uplate možete se obratiti našoj voditeljici financija Samanti Šećer ili administrativnoj suradnici Barbari Uvanović na broj 021 360 779.

I najmanja donacija nam je bitna. S njom možda nećemo “spasiti planet”, ali dobit ćemo poruku da podržavate naša nastojanja što nas iznimno motivira i veseli.