Donirajte

Sunce je svojim dugogodišnjim radom pokazalo koliko značajno može doprinijeti očuvanju okoliša i zaštiti prirode. Pokazali smo da imamo rezultate i da ih temeljimo na stručnosti, upornosti i entuzijazmu.

Upravo zahvaljujući tome naš utjecaj na konkretna pitanja i probleme u zaštiti okoliša i prirode neprestano raste i prerasta granice Republike Hrvatske.

Pomozite nam da još učinkovitije štitimo pravo javnosti na zdrav okoliš, očuvanu prirodu te doprinosimo razumnom korištenju prirodnih bogatstava na dobrobit svih građana.

Sunčanom stranom u budućnost – donirajte za 25 godina Sunca!

Ponosno obilježavamo 25 godina predanog rada. Povodom proslave četvrti stoljeća, želimo vas pozvati da nam se doniranjem pridružite u oblikovanju još sunčanije budućnosti za naš planet. Vaša donacija direktna je podrška zaštiti prirode i okoliša i doprinos održivom razvoju! Doniraj OVDJE.

I najmanja donacija nam je bitna. Njome možda nećemo “spasiti planet”, ali dobit ćemo poruku da podržavate naša nastojanja što nas iznimno motivira i veseli.

Odaberi način donacije

Donacije su moguće putem opće uplatnice ili mBankinga te iz inozemstva

OPĆA UPLATNICA

upute za donaciju putem opće uplatnice u banci ili pošti

MBANKING

upute za donaciju skeniranjem barkoda u mobilnoj aplikaciji banke

UPLATE IZ INOZEMSTVA

upute za donacije iz inozemstva sa SWIFT kodom

U vremenu kada ljudska vrsta troši milijarde dolara u nadi da će otkriti i najmanje odjeke života na Marsu, jedino mjesto u Svemiru u kojem znamo da život postoji ubrzano gubi svoje prepoznatljivo obilježje, svoju bioraznolikost, raznolikost gena, vrsta i ekosustava.

Elliot A. Norse i Larry B. Crowder