Izvještaj o radu Zelenog telefona za 2019. godinu

Zadovoljstvo nam je što ste i ove godine na web stranicama Sunca potražili Izvještaj o radu našeg Zelenog telefona. Više o projektu možete saznati na https://sunce-st.org/zeleni-telefon/.

Ove godine napunili smo 20 godina rada i djelovanja Zelenog telefona u Suncu. Tijekom svih ovih godina zaprimili smo više od 5000 vaših poziva, a uspješnost rješavanja na godišnjoj razini nam je preko 80% zaprimljenih predmeta. Ostatak nezaključenih predmeta nastavlja se rješavati u narednim godinama kroz upravne postupke koje pokrećemo kao udruga.

Vaše pozive zaprima i rješava iskusni pravni tim Sunca: naše pravnice Ivana Krstulović Baković i Andrea Gizdić kojima se možete obratiti i direktno putem e-maila: [email protected], [email protected].

U 2019. godini zaprimili smo ukupno 246 vaših poziva, od čega je do 31. prosinca 2019. godine riješeno 199 predmeta ili 81 % od ukupnog broja zaprimljenih predmeta. Ostatak predmeta  još uvijek je u postupku pred nadležnim tijelima te će se rad na njima nastaviti kroz 2020. godinu.

Izvještaj o radu zelenog telefona za 2019. godinu možete preuzeti OVDJE

Tagovi: