Sunce provodi edukaciju u sklopu Zelene školice

zelena-školica-udruga-sunce

U srijedu 19. listopada 2022. od 10:00 do 12:00 Sunce provodi edukaciju na temu okolišne odgovornosti u zajednici za odgojno-obrazovne djelatnike osnovnih i srednjih škola u sklopu Zelene školice GOOD inicijative.

Zelena školica: okolišna odgovornost u zajednici održati će se na Zoom platformi, a provesti će je voditeljica Odjela za edukaciju i informiranje Sunca Margita Radman i stručna suradnica edukatorica Maja Golem. U svom aktivnom radu od 1998. godine Sunce je steklo mnogo znanja i vještina te iskustava u radu s djecom i mladima na okolišnim temama.

Cilj radionice bit će proširiti znanja i vještine o okolišno-odgovornom ponašanju s rada civilnog sektora na odgojno-obrazovne ustanove.

Nakon radionice sudionici i sudionice će moći:

  • opisati važnost partnerstva u odgojno-obrazovnom radu
  • prepoznati čimbenika koji utječu na uspješne partnerske odnose
  • prenijeti pozitivna i negativna iskustva u partnerstvu u cilju poboljšanja prakse
  • prepoznati načine uključivanja lokalne zajednice u rad odgojno-obrazovne ustanove.

Prijaviti se možete do ponedjeljka 17. listopada.

Molimo vas da u prijavnici dobro obrazložite svoju motivaciju i kako namjeravate koristiti znanja stečena edukacijom, jer će nam to biti glavni kriterij selekcije.

Po završetku edukacije, svi sudionici dobit će  potvrdu o sudjelovanju.

Radionica je dio ciklusa online edukacija GOOD-a za nastavnike/ce i stručne suradnike/ce o temama koje biraju sami nastavnici/e i stručni suradnici/e prijavnicama na nove edukacije, ali i vrednovanjem već održanih.

Tagovi: