Ronilački vikend za članove Sunca: podvodne pustolovine na otoku Braču

Ronilacki_vikend_Sunce-članovi

U Milni na otoku Braču, 3. i 4. lipnja 2023., organizirali smo drugi godišnji ronilački vikend za članove Sunca. Kao i prošle godine, veselio nas je entuzijazam članova koji su se odazvali, dobra atmosfera te razgovori o ronjenju, Suncu i očuvanju Jadrana.

Istraživanje podmorja i druženje članova

Zahvaljujući suradnji s ronilačkim centrom Draulik Milna i iskusnim instruktorom Petronijem Tasićem, sudionici su istražili podmorje južne strane otoka Brača i Šolte. Ronioci su se mogli diviti morskom životu i prekrasnim formacijama stijena koje pružaju ove jedinstvene ronilačke lokacije.

Ronilacki_vikend_Sunce-Milna-draulik

Vikend nije bio samo prilika za ronjenje, već i za druženje članova udruge. Sudionici su razmijenili iskustva, podijelili priče s prethodnih ronjenja i upoznali se s planiranim aktivnostima Sunca. Tijekom jedinstvenih trenutaka opuštanja, članovi su aktivno sudjelovali u raspravama o projektima i aktivnostima koje će udruga provesti do kraja godine.

– Sa Suncem već godinama sudjelujem na ronilačkim terenima, na kojima se dosta intenzivno roni i radi. Tako da je pravo osvježenje doći na druženje s tom ekipom i uživat u ronjenju bez dodatnih rekvizita za mjerenje koje inače nosimo sa sobom. A sudjelovanjem dobijemo i uvid u druge aspekte rada udruge. – rekao je Denis Grubišić, član Sunca.

Angažiranje u radu Sunca

Uz sve navedeno, ronilački vikend pružio je članovima priliku da se dodatno informiraju o radu Sunca. Zaposlenice Sunca prezentirale su Izvještaj o radu koji je potaknuo raspravu članova. Sa zanimanjem su sudjelovali u raspravi, iznosili svoje prijedloge i razmjenjivali mišljenja o tome kako dalje unaprijediti rad Sunca i povećati svijest o očuvanju morskog svijeta.

Ako dijelite ljubav prema ronjenju i interes za očuvanje Jadranskog mora, pridružite nam se i postanite članom Sunca. Članovi-ronioci sudjeluju u našim podvodnim aktivnostima kako bi doprinjeli očuvanju morskog ekosustava i uživali u podvodnim ljepotama koje nam more pruža.

Priprema novog ronilačkog vikenda

Vesele nas ovakva druženja s našim članovima i već pripremamo sljedeći ronilački vikend kako bi još više članova imalo priliku zajedno istražiti čudesni svijet podmorja.

Zahvaljujemo našim roniocima članovima koji su se odazvali i svojom prisutnošću obogatili ovogodišnji ronilački vikend. Nadamo se da se dogodine vidimo u još većem broju.

Prijavite se za članstvo već danas i pridružite nam se u sljedećem ronilačkom vikendu i drugim uzbudljivim događanjima!