Pronađite svoje mjesto pod Suncem

Pravi klišej, nema što. Pa dobro, malo tko je imun na njih. Valjda ima nešto romantično u klišejima. Učlanite se, pronađite svoje mjesto pod Suncem. Bio bi to savršen klišej slogan… za neku drugu organizaciju. U ovom našem Suncu nekako nismo oduševljeni idejom da bilo tko traži bilo što pod nama. Više nam odgovaraju oni koji bi se tražili među nama.

Takve odmah prepoznamo. „Dobar dan, gledao sam onaj vaš video i meni je super to što vi radite pa bi se ja učlanio. Onako, da vas podržim barem tako, načelno. Ako ništa drugo da znam da sam i ja dio te priče.“

Nema takvih puno. Uglavnom su ljudi sumnjičavi. Tko vas financira? Za koga radite i protiv koga se borite? Zašto niste spasili ono stablo na križanju te i te ulice? Uz ovu današnju devalvaciju morala i inflaciju lopova nije to ništa čudno. Mi bi prvi postavljali upravo takva pitanja.

Međutim kad si dio ove naše priče, kad znaš koliko je truda uloženo u svaki projekt, u svaki mali i veliki rezultat, u natjeravanje države da provodi vlastite propise i lokalne samouprave da djeluje transparentno, u dane i dane terenskog rada od jutra do mraka, u studije, tužbe, radionice, predavanja i edukacije… onda naravno ne možeš doći sebi kad netko sumnja u tvoje namjere.

Želimo članove koji vjeruju u ono što radimo. Želimo članove koji nas podržavaju jer prepoznaju ono što radimo. Želimo članove koji su svjesni na koji način naše društvo i naša zemlja profitiraju od rada Sunca. Želimo članove koji će zajedno s nama biti ponosni na očuvanu prirodu i okoliš Hrvatske.

Ako se prepoznajete u tome podržite nas i UČLANITE SE!