Pronađite svoje mjesto pod Suncem

Pravi klišej, nema što. Pa dobro, malo tko je imun na njih. Valjda ima nešto romantično u klišejima. Učlanite se, pronađite svoje mjesto pod Suncem. Bio bi to savršen klišej slogan… za neku drugu organizaciju.

Takve odmah prepoznamo. „Dobar dan, gledao sam onaj vaš video i meni je super to što vi radite pa bi se ja učlanio. Onako, da vas podržim barem tako, načelno. Ako ništa drugo da znam da sam i ja dio te priče.“

Nema takvih puno. Uglavnom su ljudi sumnjičavi. Tko vas financira? Za koga radite i protiv koga se borite? Zašto niste spasili ono stablo na križanju te i te ulice? Uz ovu današnju devalvaciju morala i inflaciju lopova nije to ništa čudno. Mi bi prvi postavljali upravo takva pitanja.

Međutim kad si dio ove naše priče, kad znaš koliko je truda uloženo u svaki projekt, u svaki mali i veliki rezultat, u natjeravanje države da provodi vlastite propise i lokalne samouprave da djeluje transparentno, u dane i dane terenskog rada od jutra do mraka, u studije, tužbe, radionice, predavanja i edukacije… onda naravno ne možeš doći sebi kad netko sumnja u tvoje namjere.

Želimo članove koji vjeruju u ono što radimo. Želimo članove koji nas podržavaju jer prepoznaju ono što radimo. Želimo članove koji su svjesni na koji način naše društvo i naša zemlja profitiraju od rada Sunca. Želimo članove koji će zajedno s nama biti ponosni na očuvanu prirodu i okoliš Hrvatske.

Ako se prepoznajete u tome podržite nas i UČLANITE SE!