Otvoreno FB glasanje za najbolji likovni rad učenika OŠ Komiža u sklopu projekta ConFish

Povodom druge radionice ConFish projekta koji se održava u Komiži, pozvali smo naše mlade snage da se priključe i daju nam svoj uvid u ribarstvo Komiže, kako ga vide danas i u budućnosti. Glavni cilj ovog projekta je stvoriti okvir za promociju znanja između ribara i znanstvenika uključenih u eksploataciju, upravljanje i očuvanje mediteranskog ribarstva, a ova simpatična aktivnost s učenicima svakako govori o spremnosti lokalne zajednice na aktivan građanski angažman.

Kroz 2 rada prikazanim na slikama ispod (sadašnjost – lijevo i budućnost – desno) učenici i učenice OŠ Komiža prikazali su nam svoju viziju stanja ribarstva. Uz to, možete se i priključiti glasanju za najbolji razred putem našeg FB profila. U natjecanje su uključeni svi razredi škole, a njihove radove i uživo možete vidjeti u Kulturnom centru Ivan Vitić u Komiži te ako niste u prilici glasati preko naše Facebook stranice, imat ćete to napraviti uživo 10.4. 2018 u 16 h. Dobitni razred osvojit će nagradu iznenađenja!

Na ovo javno događanje pozvani su svi zainteresirani. Osim predstavljanja radova naših učenika, predstavit ćemo i rezultate prve radionice ConFish projekta kao i raditi na budućnosti ribarstva u našim ribarskim mjestima. Ništa manje nije zanimljivo i da je uključena bogata zakuska za sve sudionike radionice kao i prilika da doprinesete idejama i naučite nešto novo!

Sudjelujte, uključite se, dajte svoj glas!

Tagovi: