Kratka ljetna stanka za Sajam razmjene u srpnju i kolovozu

Sajam razmjene-klub-zona

Popularni događaj Sunca za razmjenu korištenih predmeta održava se od lipnja 2022. godine neprestano svaki mjesec. Svaki prvi utorak u mjesecu, ovi su događaji privukli mnogo zainteresiranih građana, ali i turista. Ipak, tijekom srpnja i kolovoza napravit ćemo kratku ljetnu stanku kako bi naše ESS volonterke Yuliia i Aleks razvile nove ideje za buduće sajmove!

Nakon zasluženog odmora, Sajam razmjene ponovno će otvoriti svoja vrata 5. rujna 2023. ESS volonterke pripremit će još zanimljiviju ponudu predmeta. U ponudi će se najviše pronaći ljetna oprema, odjeća i obuća, a neće nedostajati ni knjiga, nakita ili igračaka.

Podsjećamo, Sajam razmjene održavat će se svakog prvog utorka u mjesecu u prostorijama Info zone (Jerina 1, Split). Pravila za sudjelovanje u Sajmu razmjene su jednostavna:

  • donesete do pet dobro očuvanih predmeta koji mogu poslužiti drugima
  • predmete zamijenite za bonove na ulazu
  • odaberete predmete koje želite ponijeti kući
  • zamijenite ih za dobivene bonove kod izlaza.

Razmjenom predmeta koji nam više ne trebaju, za predmete koji će nam koristiti, smanjujemo vlastiti ugljični otisak, štedimo novac, a naš dom postaje bogatiji za jedan novi korisniji predmet. Osim toga, morate priznati da ima nešto posebno kada starim stvarima udahnemo novi život.

Zahvaljujemo se svim građanima i članovima Sunca koji su nas podržali od početka, ali i kroz cijelu prvu godinu Sajma. Nadamo se da će nam novi sajmovi od rujna biti još posjećeniji i prepuni očuvanih i funkcionalnih predmeta za razmjenu.

Vidimo se ponovno od rujna!

Projekt “Solidarity for Green Dalmatia 2022” financiran je od strane Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.

Tagovi: