Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kako povećati šansu za zapošljavanje mladih visokoobrazovanih osoba?

Udruga Sunce vas poziva na predstavljanje projekta „Sudjeluj u održivom razvoju“ i pratećih aktivnosti usmjerenih na jačanje kompetencija mladih visokoobrazovanih nezaposlenih osoba s ciljem povećanja njihovih šansi za zaposlenje. Predstavljanje će biti održano u četvrtak 19.9. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Splitu (Bihaćka 2/c, 3. kat) s početkom u 10 sati.
Na predavanju sudionici/e će se imati priliku bolje upoznati s projektom, navedenim aktivnostima kao i Udrugom Sunce i njenim djelovanjem te unaprijed predbilježiti za seminar i program volontiranja.
Ciljane skupine koje očekujemo na predavanju i predstavljanju aktivnosti projekta su:
• mladi nastavnici/e razredne nastave,
• nastavnici/e predškolskog odgoja,
• profesori/ce kemije, biologije i geografije,
• ostale zainteresirane mlade osobe s pedagoškim-psihološkim obrazovanjem,
• visokoobrazovane mlade osobe motivirane za angažman i stjecanje dodatnih znanja i vještina u području zaštite okoliša i održivog razvoja.
Aktivnosti projekta namijenjene za mlade:
1. Edukacijski program za edukatore-volontere u Suncu.
2. Seminar „Aktivno sudjelovanje mladih u zaštiti prirode i okoliša te održivom razvoju“ u razdoblju od veljače do lipnja 2014. godine.
Projekt „Sudjeluj u održivom razvoju“ u trajanju od svibnja 2013. do travnja 2015. provodi Udruga Sunce u partnerstvu s njemačkom institucijom Deutsche Gesellschaft für Umwelterziehung (DGU), a financira ga njemačka zaklada Deutschen Bundesstiftung Umwelt (DBU).