Cleaning Sailing Race 2023. – Sunce i Biotherm u misiji čišćenja našeg Jadranskog mora!

cleaning-sailing-race-2023-sunce

Zagađenje svih vrsta voda globalni je problem. Ono ne poznaje granice i ima štetan utjecaj na morske ekosustave diljem svijeta. Osim što ugrožava bogatstvo morskog života i ekološku ravnotežu, zagađenje mora također ima ozbiljne posljedice za ljudsko zdravlje, gospodarstvo i održivost prirodnih resursa.

Dok očuvanje i zaštita Jadranskog mora izgledaju kao utrka s vremenom, s ponosom najavljujemo Cleaning Sailing Race 2023, edukativno-ekološku regatu. Ovaj jedinstveni događaj nastavak je prošlogodišnje suradnje udruge Sunce i brenda Biotherm, a spojit će ljubav prema moru i odgovornost prema okolišu.

Sunce i Biotherm prepoznaju značaj očuvanja naših prirodnih resursa. Zajedno s vama želimo postaviti primjer kako se brinuti o našem moru i okolišu. More je temelj našeg postojanja, s velikim ekološkim, ekonomskim i zdravstvenim utjecajem. Zato je vrijeme da mu vratimo čistoću koju zaslužuje!

Uz podršku Biotherma, i Vi imate priliku sudjelovati u očuvanju Jadranskog mora.

Vi i Biotherm donirate Suncu za čišćenje mora

Cleaning-Sailing-Race-Sunce-biotherm

Za svaki kupljeni Biotherm proizvod u Müller parfumerijama od 10. lipnja do 1. listopada 2023., Biotherm će donirati 1 € Suncu. Ovu donaciju moguće je ostvariti u svim Müllerovim poslovnicama diljem Hrvatske.

Na ovaj način svaki pojedinac koji kupuje Biotherm proizvode aktivno se uključuje u podršku očuvanju Jadranskog mora i radu Sunca na problemu zagađenja mora.

Cleaning Sailing Race 2023.

Biotherm kampanju završavamo s Cleaning Sailing Race – utrkom s vremenom. Ova edukativno-ekološka regata okuplja zaljubljenike u more i ljude koji žele doprinjeti očuvanju morskih ekosustava. Ona potiče suradnju među nevladinim organizacijama, privatnim i javnim sektorom te brojnim pojedincima u stvaranju pozitivnih promjena za okoliš.

Osim što promovira važnost očuvanja mora, ova regata također ima obrazovnu značajku. Svi sudionici akcije informiraju se o brojnim prijetnjama kojima je izložen morski ekosustav te negativnom utjecaju zagađenja na morske ekosustave. Tijekom same akcije sudionici se educiraju o pravilnom postupanju otpadom i svim doprinosima koje kao pojedinci mogu učiniti za očuvanje mora za buduće generacije.

Biotherm jedinice za reciklažu i posebne pogodnosti

Ove godine, Biotherm je u našoj zajedničkoj kampanji podigao ljestvicu pa ćete tako u odabranim Müller parfumerijama pronaći Biotherm jedinice za reciklažu.

Donesite praznu ambalažu bilo kojeg branda ili proizvoda i reciklirajte je u Biotherm jedinicama za reciklažu koje se nalaze na lokacijama:

Split: City Centre One
Zagreb: Arena, CCO Jankomir, Müller Trg
Rijeka: EKZ ZTC
Zadar: Supernova, East eCCO

Svaka reciklirana ambalaža donosi vam popust od 10 % pri kupnji Biotherm proizvoda. Tako, osim što brinete o okolišu, također možete uživati u posebnim pogodnostima pri kupovini Biotherm proizvoda.

Naime, uz svaku kupnju Biotherm proizvoda, dobivate Biotherm žig na kartici vjernosti. Kada sakupite 10 žigova, imate priliku dobiti poklon dezodorans. Skupljanje žigova i popust od 10 % vrijedi samo u Müller parfumerijama u kojima se nalazi jedinica za reciklažu.

Cleaning-Sailing-Race-Sunce-biotherm

Vratimo Jadranskom moru čistoću koju zaslužuje – zajedno

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste saznali više informacija o Cleaning Sailing Race 2023. regati, postavljali pitanja i prijavili se za sudjelovanje.

Članovi Sunca dobit će jedinstvenu priliku da se pridruže ovoj izvanrednoj regati i sudjeluju u akcijama čišćenja Jadranskog mora. Stoga saznajte kako postati član Sunca na POVEZNICI.

Vrijeme je za zajedničke akcije očuvanja našeg najdragocjenijeg blaga, edukaciju o zaštiti mora, održivosti, upravljanju otpadom i ekologiji te primjenu naučenoga u praksi. 

Gledajmo prema budućnosti i zajedno gradimo svijet u kojem more ostaje naš najveći saveznik i najcjenjeniji dar.

Tagovi: