Započele prijave – Seminar za mlade

biciklijada-sunce-split

Udruga Sunce kroz ožujak i travanj 2016. godine  organizira Seminar za mlade „Aktivno sudjelovanje mladih u zaštiti prirode, okoliša i održivom razvoju“. 

Seminar za mlade će se provoditi u okviru projekta Udruge Sunce Zajedno i aktivno – odgovorno stvaranje i postupanje s otpadom s ciljem edukacije mladih o različitim temama iz područja zaštite okoliša i prirode te motivacije na ekološki odgovorno ponašanje i aktivno građanstvo.

Seminar uključuje: tri jednodnevne i jednu dvodnevnu radionicu:

1. Otpad i kompostiranje /Aktivno sudjelovanje (voditeljica radionice: Dada Lerotić)

2. Zdrava hrana – kemijsko onečišćenje hrane /Aktivno sudjelovanje (voditeljica radionice: Dada Lerotić)

3. Zaštita prirode /Aktivno sudjelovanje (voditeljica radionice: Margita Radman)

4. Upravljanje projektnim ciklusom i izrada projektnih prijedloga (dvodnevna radionica , voditeljica radionice: Gabrijela Medunić-Orlić)

Razdoblje održavanja seminara je kroz ožujak i travanj 2016. godine (12.03., 19.03., 02.04. i 09.04.). Trajanje radionica je od 9-16 h s uključenim pauzama za osvježenje i ručak čije troškove snosi Udruga Sunce. Sav potreban materijal za sudjelovanje na radionicama također osigurava Sunce.

Na sudjelovanje u seminaru za mlade mogu se prijaviti studenti i mlade nezaposlene osobe (do 29 godina starosti). Za sudjelovanje u Seminaru za mlade odabrat ćemo 15 sudionika koji će na kraju Seminara dobiti potvrde o sudjelovanju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Seminar za mlade molimo Vas da ispunite prijavnicu te ju pošaljete na mail: [email protected] najkasnije do ponedjeljka 15.02.2016. godine.

Potvrdu o tome jeste li ste odabrani za sudjelovanje na seminaru kao i sve ostale potrebne informacije dobit ćete 26. veljače ove godine.

Sretno!