Započele prijave – Seminar za mlade

Započele prijave –  Seminar za mlade

Udruga Sunce kroz ožujak i travanj 2016. godine  organizira Seminar za mlade „Aktivno sudjelovanje mladih u zaštiti prirode, okoliša i održivom razvoju“. 

Seminar za mlade će se provoditi u okviru projekta Udruge Sunce Zajedno i aktivno – odgovorno stvaranje i postupanje s otpadom s ciljem edukacije mladih o različitim temama iz područja zaštite okoliša i prirode te motivacije na ekološki odgovorno ponašanje i aktivno građanstvo.

Seminar uključuje: tri jednodnevne i jednu dvodnevnu radionicu:

1. Otpad i kompostiranje /Aktivno sudjelovanje (voditeljica radionice: Dada Lerotić)

2. Zdrava hrana – kemijsko onečišćenje hrane /Aktivno sudjelovanje (voditeljica radionice: Dada Lerotić)

3. Zaštita prirode /Aktivno sudjelovanje (voditeljica radionice: Margita Radman)

4. Upravljanje projektnim ciklusom i izrada projektnih prijedloga (dvodnevna radionica , voditeljica radionice: Gabrijela Medunić-Orlić)

Razdoblje održavanja seminara je kroz ožujak i travanj 2016. godine (12.03., 19.03., 02.04. i 09.04.). Trajanje radionica je od 9-16 h s uključenim pauzama za osvježenje i ručak čije troškove snosi Udruga Sunce. Sav potreban materijal za sudjelovanje na radionicama također osigurava Sunce.

Na sudjelovanje u seminaru za mlade mogu se prijaviti studenti i mlade nezaposlene osobe (do 29 godina starosti). Za sudjelovanje u Seminaru za mlade odabrat ćemo 15 sudionika koji će na kraju Seminara dobiti potvrde o sudjelovanju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Seminar za mlade molimo Vas da ispunite prijavnicu te ju pošaljete na mail: margita.radman@sunce-st.org najkasnije do ponedjeljka 15.02.2016. godine.

Potvrdu o tome jeste li ste odabrani za sudjelovanje na seminaru kao i sve ostale potrebne informacije dobit ćete 26. veljače ove godine.

Sretno!

    Tagovi:

Donatori

MAVA Foundation European Union DBU - Njemačka savezna zaklada za okoliš Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Splitsko-dalmatinska županija Grad Split Ured za udruge Vlade RH

Udruga Sunce je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge

Partneri

WWF Mediterranean DGU Ministarstvo zaštite okoliša i prirode Državni zavod za zaštitu prirode Park prirode Telašćica Park prirode Lastovsko otočje Nacionalni park Mljet Nacionalni park Brijuni Nacionalni park Kornati Javna ustanova Priroda Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Šibensko-kninske županije ProPark - Foundation for protected areas PAP RAC Gorska služba spašavanja Udruga Argonauta Udruga Divina Natura Lavanda Tours Ekološka udruga UNDP Hrvatska Čistoća Split Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Dubrovačko - neretvanske županije Javna ustanova Dalmatian Nature Ministarstvo turizma Prirodoslovno-Matematički Fakultet

Sunce je član

European Environmental Bureau MedPAN CEEweb Seas At Risk Adriapan Zeleni forum BioNET