Udruzi Sunce Split uručena nagrada Sveučilišta u Splitu

Na prigodnoj svečanosti održanoj u ponedjeljak, 29. travnja u velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u povodu Dana nastavnih baza, rektor Sveučilišta u Splitu, prof.dr.sc. Dragan Ljutić uručio je nagrade predstavnicima najboljih nastavnih baza i studentima koji su se iskazali tijekom stručne prakse.

Među nagrađenima je i Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, kao jedina organizacija civilnog društva – dobitnica nagrade Sveučilišta u Splitu. To važno priznanje preuzela je voditeljica Odjela za edukaciju Margita Radman, edukatorica Sunca s bogatim iskustvom u radu s djecom i mladima.

Nakon dodjele nagrada, studentima su se u atriju Ekonomskog fakulteta predstavile tvrtke te udruge koje su ostvarile suradnju sa Sveučilištem u Splitu te na taj način studentima omogućile pohađanje stručne prakse.

Studente je, dakako, najviše zanimala mogućnost praktičnog dijela nastave, tijekom koje im mentori iz nastavnih baza prenose svoje znanje, iskustvo i vještine i tako im pomažu da se teoretska znanja povežu s praksom.

 

Tagovi: