Suradnja Udruge Sunce i Pravnog fakulteta u Splitu

U okviru projekta EU „Odgovorno za prirodu“ u Udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce ovaj tjedan je započeo prvi ciklus programa dugoročnog volontiranja u suradnji s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Splitu, a namijenjen je studenticama i studentima fakulteta. Volontiranje će se odvijati u razdoblju od 01. ožujka do 01. lipnja ove godine. Za prvi ciklus volontiranja izabrali smo dvije vrijedne volonterke- Ivu i Jelenu. Obje su studentice treće godine Pravnog fakulteta u Splitu, a na volontiranje u pravnom uredu Udruge odlučile su se nakon sudjelovanja na radionici „Okolišno pravo“ koja se održala 01. prosinca 2016. na Pravnom fakultetu gdje su pravnice Udruge pokušale približiti studentima jednu prilično novu granu prava- Okolišno pravo. Koliko su u tome uspjele govori podatak da su od ukupno 36 sudionika na radionicama- svi izrazili želju za volontiranjem u pravnom uredu Udruge Sunce

Drugi ciklus volontiranja za studente Pravnog fakulteta počinje 01. lipnja i traje do 01. rujna 2017. pod vodstvom mentorice Ivane Krstulović Grubišić, pravnice Udruge ( za sve info javiti se na [email protected]).

Ne preostaje nam drugo nego da zaželimo dobrodošlicu Ivi i Jeleni te im želimo puno uspjeha u radu uz neizostavnu dozu zabave koja ih sigurno kod nas očekuje. Iva i Jelena, zadovoljstvo nam je primiti vas u našu malu obitelj!

Tagovi: