Splitska biciklijada

I ove godine, već tradicionalno, Udruga Sunce organizira biciklijadu koja će se održati 21.09.2014. u gradu Splitu u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, a povodom Dana bez automobila.

Ovogodišnja biciklijada ima za cilj poboljšati status biciklista, ukazati na nedostatak biciklističke infrastrukture u gradu Splitu te također poslati poruku Jadroliniji o nerealno skupim cijenama karata za prijevoz bicikla na otoke.

Biciklijada starta u 16:00 ispred zgrade Banovine na zapadnoj obali. Pozivamo sve bicikliste da dođu barem pola sata ranije kako bi se na vrijeme zapisali i dobili broj kojim će sudjelovati na kasnijoj besplatnoj tomboli.

Ruta biciklijade: Obala kneza Branimira-Trumbićeva obala-Obala Hrvatskog narodnog preporoda-Obala kneza Domagoja-Katalinićev prilaz-Jadranska ulica-Bijankinijeva ulica-Pojišanska ulica-Dubrovačka ulica-Vukovarska ulica-Velebitska ulica-Žnjan-Spinčićeva ulica-Cvjetna ulica-Ulica Uvala Zenta

Na cilju biciklijade Udruga Sunce će organizirati prigodni program koji će početi u 17:00 sati. Svaki sudionik biciklijade imat će priliku okušati svoju sreću u tomboli ili biciklističkoj alci te osvojiti neku od odličnih nagrada koje su nam omogućili naši dragi donatori i sponzori: Grad Split, Čistoća Split, Mali Luka, Termo ing, Extreme shop, Peloton centar, Kupi LED, Zip line Cetina, Red adventure, Makrovega, Cian, Ekran i Andrea hair feniranje. Svim donatorima i sponzorima kao i splitskoj policiji bez koje ova biciklijada ne bi bila moguća se od srca ovim putem zahvaljujemo!

Vidimo se na biciklijadi!