Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Savjetodavno vijeće za okoliš grada Splita otvara vrata novim članovima

Od 5. lipnja 2014. (Svjetski dan zaštite okoliša)  u Splitu djeluje Savjetodavno vijeće za okoliš grada Splita.

Vijeće, kao neformalno savjetodavno tijelo osnovano je u sklopu projekta „Zajedno za prirodu i okoliš“ s ciljem donošenja preporuka za dva prioritetna okolišna problema u gradu Splitu. Kroz svoj rad Vijeće će pratiti provedbu postojećih okolišnih planova i programa te se uključiti u donošenje novih.

Ovim putem pozivamo službenike relevantnih institucija u gradu Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, predstavnike udruga civilnog društva i privatnog sektora te stručnjake iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja da se u prvom redu, kao savjesni građani grada Splita uključite u rad Savjetodavnog vijeća za okoliš grada Splita te svojom stručnošću, znanjem, iskustvom i senzibilitetom prema okolišnim problemima doprinesu donošenju boljih odluka koje se tiču okoliša, odnosno uspješnom rješavanju okolišnih problema našeg grada.

Molim da svoj interes za članstvom u Savjetodavnom vijeću za okoliš grada Splita iskažete što prije na način da nas kontaktirate na [email protected] najkasnije do 13. lipnja 2014. godine.

Više o Vijeću i projektu „Zajedno za prirodu i okoliš“ pročitajte ovdje, a za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.