Savjetodavno vijeće za okoliš grada Splita otvara vrata novim članovima

Od 5. lipnja 2014. (Svjetski dan zaštite okoliša)  u Splitu djeluje Savjetodavno vijeće za okoliš grada Splita.

Vijeće, kao neformalno savjetodavno tijelo osnovano je u sklopu projekta „Zajedno za prirodu i okoliš“ s ciljem donošenja preporuka za dva prioritetna okolišna problema u gradu Splitu. Kroz svoj rad Vijeće će pratiti provedbu postojećih okolišnih planova i programa te se uključiti u donošenje novih.

Ovim putem pozivamo službenike relevantnih institucija u gradu Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, predstavnike udruga civilnog društva i privatnog sektora te stručnjake iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja da se u prvom redu, kao savjesni građani grada Splita uključite u rad Savjetodavnog vijeća za okoliš grada Splita te svojom stručnošću, znanjem, iskustvom i senzibilitetom prema okolišnim problemima doprinesu donošenju boljih odluka koje se tiču okoliša, odnosno uspješnom rješavanju okolišnih problema našeg grada.

Molim da svoj interes za članstvom u Savjetodavnom vijeću za okoliš grada Splita iskažete što prije na način da nas kontaktirate na [email protected] najkasnije do 13. lipnja 2014. godine.

Više o Vijeću i projektu „Zajedno za prirodu i okoliš“ pročitajte ovdje, a za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.