Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Otvorene prijave na Seminar za mlade

Udruga Sunce Split ponovno organizira Seminar za mlade „Aktivno sudjelovanje mladih u zaštiti prirode, okoliša i održivom razvoju“. 

Seminar će biti proveden u okviru projekta Udruge Sunce Split „Budi aktivan – Re(bi)cikliraj“ s ciljem edukacije mladih o temama iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja, te motivacije na ekološki odgovorno ponašanje i aktivno građanstvo.

Seminar uključuje dvije jednodnevne i jednu dvodnevnu radionicu s aktivnim sudjelovanjem na sljedeće teme:

  1. Održivo gospodarenje otpadom
  2. Kompostiranje i zdrava hrana
  3. Upravljanje projektnim ciklusom i izrada projektnih prijedloga (dvodnevna radionica)

Seminar će biti održan tijekom rujna 2020. godine. Trajanje radionica je od 9:00 do 16:00 sati, s uključenim pauzama za osvježenje i ručak, čije troškove snosi Udruga Sunce Split. Materijal potreban za sudjelovanje na radionicama također osigurava organizator.

Na sudjelovanje u Seminaru za mlade mogu se prijaviti studenti (neovisno o godini studiranja i fakultetu koji pohađaju). Za sudjelovanje na Seminaru za mlade odabrat ćemo 15 sudionika, koji će po završetku radionica dobiti potvrde o sudjelovanju.

Projektni prijedlozi koje izrade studenti u okviru Seminara za mlade, aplicirat će na program Europske snage solidarnosti pod operativnim programom „Projekti solidarnosti”. Kako biste stekli dojam što je to, u tijeku su prijave za online prezentaciju koja će se održati 3.09.2020., a organizira je Agencija za mobilnost i programe EU u svrhu pružanja informacija i motiviranja mladih za prijavu projekata pod Projekte solidarnosti. Pozivamo vas da saznate više o ovom događaju i prijavite se ovdje (prijava za ovu prezentaciju nije preduvjet za sudjelovanje na Seminar za mlade, jedino je način upoznavanja s tematikom prijave projekata pod Projekte solidarnosti).

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Seminaru za mlade, molimo vas da ispunite prijavni obrazac najkasnije do petka, 28. kolovoza 2020.

Potvrdu o tome jeste li odabrani za sudjelovanje na seminaru, kao i sve ostale potrebne informacije dobit ćete 31. kolovoza 2020.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Udruga Sunce Split