Otvorene prijave za seminar „Aktivno sudjelovanje mladih u zaštiti prirode, okoliša i održivom razvoju“

Udruga Sunce Split ponovno organizira Seminar za mlade „Aktivno sudjelovanje mladih u zaštiti prirode, okoliša i održivom razvoju“. 

Seminar za mlade bit će proveden u okviru projekta Udruge Sunce Split „Budi aktivan – Re(bi)cikliraj“ s ciljem edukacije mladih o temama iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja, te motivacije na ekološki odgovorno ponašanje i aktivno građanstvo.

Seminar uključuje tri jednodnevne i jednu dvodnevnu radionicu s aktivnim sudjelovanjem:

  1. Održivo gospodarenje otpadom
  2. Kompostiranje i zdrava hrana
  3. Zaštita prirode
  4. Upravljanje projektnim ciklusom i izrada projektnih prijedloga (dvodnevna radionica)

Projektni prijedlozi koje izrade studenti, aplicirat će na program Europske snage solidarnosti pod operativnim programom „Projekti solidarnosti”.

Seminar će biti održan tijekom ožujka i početkom travnja 2020. godine. Trajanje radionica je od 09:00 do 16:00 sati, s uključenim pauzama za osvježenje i ručak, čije troškove snosi Udruga Sunce Split. Materijal potreban za sudjelovanje na radionicama također osigurava organizator.

Na sudjelovanje u Seminaru za mlade mogu se prijaviti studenti (neovisno o godini studiranja i fakultetu koji pohađaju). Za sudjelovanje na Seminaru za mlade odabrat ćemo 15 sudionika, koji će po završetku radionica dobiti potvrde o sudjelovanju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Seminaru za mlade, molimo vas da ispunite prijavni obrazac najkasnije do petka, 28. veljače 2020.

Potvrdu o tome jeste li ste odabrani za sudjelovanje na Seminaru, kao i sve ostale potrebne informacije dobit ćete 02. ožujka 2020.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Udruga Sunce Split

Tagovi: