Dalmatia Green ušao u svjetski krug certifikata

dalmatia-green-certifikat

S velikim zadovoljstvom želimo Vas obavijestiti kako je Dalmatia Green certifikat uvršten na portal za održivi i odgovorni turizam DestiNet, na inicijativu Hrvatske gospodarske komore koja je Dalmatia Green certifikat prepoznala kao vrijedan alat za podizanje održivosti  i okolišne odgovornosti turističkih objekata u Dalmaciji.

Time je Dalmatia Green ušao u svjetski krug certifikata koji garantiraju zeleni smještaj i zeleno poslovanje.

Još od 2004. ECOTRANS razvija DestiNet, portal za održivi i odgovorni turizam unutar UN-a. Od 2015. portal je registriran kao Partnerstvo za održivi razvoj, a 2017. pokreće se pod novim imenom – Tourism2030.

Platforma Tourism2030 donosi tri desetljeća iskustva u razvoju održivog turizma na najvišoj razini zajedno s najnovijim suvremenim istraživanjima i razvojem tržišta u području putovanja i turizma kako bi zajedničkim snagama ispunili ciljeve održivog razvoja UN-a 2030.

DestiNet usluge pomažu certifikacijskim tijelima i odredištima da povećaju svoju vidljivost i pristup tržištu. Ulaskom među Tourism2030, DestiNet certifikate, svi naši Dalmatia Green članovi objavljeni su na ovoj međunarodnoj stranici. O Dalmatia Green certifikatu, našim objektima kao i samoj poziciji na globalnoj karti zelenih smještaja možete pročitati na Green travel mapsu.

Ako želite svoj smještaj registrirati na ovoj globalnoj stranici kao i podržati održivi turizam i Dalmatia Green, potrebno je ispuniti jednu od prijavnica za Dalmatia Green Certificiranje.

Prijavnica 1 – Na ovom linku možete uz online prijavu dodati fotografije.

Prijavnica 2 – Na ovom linku radite prijavu, a fotografije šaljete mailom.

Za više informacija zovite nas na 021/360-779 ili pošaljite mail na [email protected].

Tagovi: