Dalmatia Green program sklopio poslovno partnerstvo s tvrtkom EcoInno

dalmatia-green-ecolonno

U sklopu Dalmatia Green programa za privatne turističke iznajmljivače sklopili smo još jedno poslovno partnerstvo. Naš program podržala je i tvrtka EcoInno.

EcoInno je tvrtka koja zagovara novi standard čišćenja bez korištenja sredstava za čišćenje.

Sve što vam za čišćenje treba je EcoInno aparat, s dodatcima, u koji stavite par litara vode. Korištenjem Ecolnno aparata sve površine u vašim prostorima biti će bez slojeva bakterija, jer aparat radi na visokim temperaturama, a nakon čišćenja neće ostati otpadna voda. Na ovaj način vaš prostor postaje siguran i zaštićen od bakterija, virusa i grinja i to sve bez upotrebe kemikalija.

Budući da kroz Dalmatia Green program potičemo boravak u održivim smještajnim objektima i tako vodimo računa o smanjenju negativnog utjecaja turizma na okoliš, sklopljeno partnerstvo s EcoInno bilo je eko-logično.

Potpisivanje još jednog ”zelenog” partnerstva donosi odlične povlastice za sadašnje i buduće članove Dalmatia Green certifikata.

Tvrtka EcoInno u potpunosti preuzima troškove dvogodišnje članarine za svakog člana koji pređe na ThermoStar GreenCleaning koncept čišćenja te daje 15% popusta za kupovinu uređaja i potrebne opreme.

Pozivamo vas da pogledate i ostale Dalmatia Green partnere i popuste -> OVDJE.

Osim navedenih popusta, članovi Dalmatia Green programa dobivaju i druge pogodnosti:

  • pravo da njihov smještaj bude na mrežnoj smještajnoj platformi ECO-BNB
  • oglašavanje na web stranici Dalmatia Green-a
  • bolje mogućnosti za korištenje poticaja, subvencija i nepovratnog financiranja
  • umrežavanje s Dalmatia Green zajednicom istomišljenika
  • zadovoljne goste te zahvalnu prirodu i okoliš!

Ako ste vlasnik turističkog objekta koji već posluje ili želi poslovati na održiv način te dodatno uložiti u svoje poslovanje i zaštitu okoliša i prirode, pridružite se osviještenim istomišljenicima i postanite član Dalmatia Green zajednice privatnih iznajmljivača koji misle zeleno.

Dalmatia Green pruža individualni pristup svakom vlasniku smještaja koji žele unaprijediti vlastitu turističku ponudu. Podučit ćemo vas i voditi kroz “eko korake” do održivog smještaja, na vama je samo da odaberete pravi tempo za sebe. 

Tagovi: