Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Dalmatia Green program sklopio partnerstvo sa BioCro

Budući da našim Dalmatia Green programom potičemo boravak u održivim smještajnim objektima, promoviramo lokalnu i organsku hranu te vodimo računa o smanjenju utjecaja turizma na okoliš, jedan od naših partnera postao je BioCro. Riječ je o “zelenoj” međunarodnoj platformi koja nudi prodaju i kupovinu održivih proizvoda, usluge cirkularne ekonomije, školu održivosti, seminare, edukaciju, ulaganje u obnovljive izvore energije i inovacije širokog spektra.

Vjerujemo da mladi umovi, inovativne ideje i entuzijazam mogu unijeti ekološke promjene u postojeću turističku ponudu. Suvlasnik i direktor BioCro, Vicenco Matijaca, vjeruje da Hrvatska može biti nešto „više“ – prioritizacijom edukacije održivog načina života, prezentacijom kvalitetnih proizvoda i težnjom za nečim većim od same materijalne koristi. BioCro teži tome da ponudi mrežu provjerenih proizvođača, dok Hrvatska ima pravu priliku za postizanje ekonomske i energetske neovisnosti. Cilj suradnje je zajedničko postizanje vidljivog napretka na međunarodnoj razini, kao i preuzimanje uloge aktivnih članova tih održivih promjena.

Vicenzo Matijaca i Jure Ivandić

Ukoliko već niste, došlo je vrijeme da se educirate u području održivosti, kružnog gospodarstva, ekologije i zdravog života. Kad investirate u obnovljive izvore energije, dobivate priliku za stvaranje globalnog ekosustava koji okuplja široku međunarodnu zajednicu različitih vrsta entiteta, koja utječe na svjetsku trgovinu i proizvodnju.

Da BioCro ima veliki potencijal podsjeća Jure Ivandić, suvlasnik i financijski direktor BioCro-a –
„I vi možete sudjelovati u izradi digitalnog i zelenog proizvoda na način da podržite rast zajednice održivosti. Sve kupnje preko trenutne „BioCro“ demo platforme stvaraju hrvatsku online zajednicu koja nas plasira na tržište razvijene Europe i svijeta.“

Svi privatni iznajmljivači koji su članovi Dalmatia Green programa, između ostalog, mogu iskoristiti i deset posto popusta na proizvode s njihove web stranice. Skupa s partnerom BioCro pomažemo Dalmatia Green članovima da se razlikuju od konkurencije, unaprijede oglašavanje i poboljšaju popunjenost svojih objekata u predsezoni i posezoni, tako da privuku turiste koji žive „održivim stilom života“.

Čak i najmanjim „eko koracima“ utabat ćete stazu za održivu zajednicu Dalmacije te privući goste koji žele upoznati i poštovati našu prirodu, naučiti o dalmatinskoj kulturi, kupovati od lokalnog stanovništva i uživati u tradicionalnoj kuhinji.

Radujemo se vašoj podršci preko društvenih medija, svakom komentaru i interesu te kupnjom proizvoda za bolje sutra.

Ostavite samo tragove svojih stopala.