Dalmatia Green program sklopio partnerstvo sa BioCro

Budući da našim Dalmatia Green programom potičemo boravak u održivim smještajnim objektima, promoviramo lokalnu i organsku hranu te vodimo računa o smanjenju utjecaja turizma na okoliš, jedan od naših partnera postao je BioCro. Riječ je o “zelenoj” međunarodnoj platformi koja nudi prodaju i kupovinu održivih proizvoda, usluge cirkularne ekonomije, školu održivosti, seminare, edukaciju, ulaganje u obnovljive izvore energije i inovacije širokog spektra.

Vjerujemo da mladi umovi, inovativne ideje i entuzijazam mogu unijeti ekološke promjene u postojeću turističku ponudu. Suvlasnik i direktor BioCro, Vicenco Matijaca, vjeruje da Hrvatska može biti nešto „više“ – prioritizacijom edukacije održivog načina života, prezentacijom kvalitetnih proizvoda i težnjom za nečim većim od same materijalne koristi. BioCro teži tome da ponudi mrežu provjerenih proizvođača, dok Hrvatska ima pravu priliku za postizanje ekonomske i energetske neovisnosti. Cilj suradnje je zajedničko postizanje vidljivog napretka na međunarodnoj razini, kao i preuzimanje uloge aktivnih članova tih održivih promjena.

Vicenzo Matijaca i Jure Ivandić

Ukoliko već niste, došlo je vrijeme da se educirate u području održivosti, kružnog gospodarstva, ekologije i zdravog života. Kad investirate u obnovljive izvore energije, dobivate priliku za stvaranje globalnog ekosustava koji okuplja široku međunarodnu zajednicu različitih vrsta entiteta, koja utječe na svjetsku trgovinu i proizvodnju.

Da BioCro ima veliki potencijal podsjeća Jure Ivandić, suvlasnik i financijski direktor BioCro-a –
„I vi možete sudjelovati u izradi digitalnog i zelenog proizvoda na način da podržite rast zajednice održivosti. Sve kupnje preko trenutne „BioCro“ demo platforme stvaraju hrvatsku online zajednicu koja nas plasira na tržište razvijene Europe i svijeta.“

Svi privatni iznajmljivači koji su članovi Dalmatia Green programa, između ostalog, mogu iskoristiti i deset posto popusta na proizvode s njihove web stranice. Skupa s partnerom BioCro pomažemo Dalmatia Green članovima da se razlikuju od konkurencije, unaprijede oglašavanje i poboljšaju popunjenost svojih objekata u predsezoni i posezoni, tako da privuku turiste koji žive „održivim stilom života“.

Čak i najmanjim „eko koracima“ utabat ćete stazu za održivu zajednicu Dalmacije te privući goste koji žele upoznati i poštovati našu prirodu, naučiti o dalmatinskoj kulturi, kupovati od lokalnog stanovništva i uživati u tradicionalnoj kuhinji.

Radujemo se vašoj podršci preko društvenih medija, svakom komentaru i interesu te kupnjom proizvoda za bolje sutra.

Ostavite samo tragove svojih stopala.

Tagovi: