Zavrti film u glavi! – ciklus kratkih eko filmova

ess-zavrti-film-u-glavi

Od listopada, u prostorijama Klub Zone sudjelujte na kino večerima u organizaciji Udruge Sunce, s tematikom eko svijesti i zaštite prirode. Ovo će biti prvi događaj od serije kino večeri pod naslovom „Zavrti film u glavi!“, koji će se održavati svaki prvi četvrtak u mjesecu.

Prva projekcija kratkih filmova će biti 06.10.2022. s početkom u 19:00 sati u Klubu Zona. Događaj „Zavrti film u glavi!“ organiziraju naše volonterke Europskih snaga solidarnosti s ciljem da pokrenu svijest građana i mladih o problemima zaštite prirode i okoliša, i to na interaktivan i zabavan način.

Nakon projekcije filma okupljeni će moći diskutirati o temi detaljnije. Možete očekivati i kviz koji je kao alat provjere znanja o tome što smo pogledali i za razvijanje diskusije koja može ostvariti vrijedne uvide. Svaki pojedinac ima važnu ulogu u zaštiti prirode i okoliša te može činiti značajnu razliku!

Očekujemo vas!

PS: Kviz nosi nagrade najboljima!

Projekt “Solidarity for Green Dalmatia 2021” financiran je od strane Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.

Tagovi: