Poziv na radionicu o okolišnom pravu

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce i Pravni fakultet u Splitu pozivaju Vas da se u okviru projekta „Odgovorno za prirodu“ priključite i sudjelujete na radionici o pravu okoliša i tako upoznate jednu potpuno novu granu prava koja se na europskoj i međunarodnoj pravnoj sceni ubrzano razvija i sve je popularnija. Radionica će se održati u obliku blok sata s pauzom za kavu.

ŠTO DOBIVATE OVOM RADIONICOM:

  • 2 ECTS boda • Osnovna znanja i upoznavanje s novom i sve prisutnijom granom prava • Priručnik za aktivno građanstvo “Zajedno za prirodu i okoliš“ u izdanju Udruge Sunce • Upoznavanje s mogućnostima volontiranja u neprofitnim, nevladinim organizacijama

MJESTO: Pravni fakultet u Splitu, Domovinskog rata 8, dvorana broj 4.

VRIJEME: 17. svibnja, 9:00 – 12:45 sati

VODITELJICE RADIONICE: Ivana Krstulović Grubišić, mag.iur, Mia Bašić, mag.iur.

PRIJAVE:  zaprimaju se na e-mail [email protected] do 15. svibnja 2016. Prijava treba sadržavati ime i prezime, studijski program, godinu studija te kratko motivacijsko pismo za sudjelovanje na radionici (do 300 riječi).

NAPOMENA: Još jednom Vas pozivamo na sudjelovanje u radionici i veselimo se zajedničkoj suradnji! Broj sudionika je ograničen stoga požurite!

Tagovi: