Održane edukacije o Internet marketing metodama za eko iznajmljivače i poduzetnike

Udruga Sunce je u suradnji s Adprofis agencijom za Internet marketing u turizmu  i volonteri Europske volonterske službe u sklopu projekta ”Ozelenjivanje” turističke ponude Dalmacije organizirala niz edukacija o inovativnim Internet marketing metodama.

Godišnja stopa rasta potražnje za turizmom i proizvodima temeljenim na prirodi iznosi između 10% – 30%. Ovim edukacijama želimo pomoći ekološki osviještenim iznajmljivačima i poduzetnicima da poboljšaju Internet marketing znanja i postanu vidljiviji gostima i kupcima koji traže zeleni boravak i prirodne proizvode.

U utorak 28.11.2017 održana je edukacija s naslovom ”Internetom do eko gostiju” za ekološki osviještene iznajmljivače u sklopu koje su bile predstavljene najučinkovitije metode oglašavanja ”zelenog” smještajnog objekta. Na radionici se raspravljalo kako odabrati prave turističke Internet portale za oglašavanje okolišno odgovornih objekata i prezentirani su primjeri uspjeha eko oglašavanja kao i načini kako se najbolje pozicionirati putem turističkih Internet agencija.

Edukacija ”Internetom do eko kupaca” održala se u srijedu 29.11. Na njoj su eko poduzetnici kao što su OPG-ovi, LAG-ovi, proizvođači prirodne kozmetike i pružatelji održivih usluga saznali kako što bolje pozicionirati web stranicu u rezultatima pretrage na pretraživačima, kako e-mail marketingom komunicirati s kupcima, provoditi Google AdWords kampaniju, upravljati Facebook stranicom te kako unaprijediti mobilno oglašavanje.

Tagovi: