Nagrade i Partneri: 12. Splitska biciklijada 2023.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti od 16. do 22. rujna, Sunce već 12. godinu zaredom organizira Splitsku biciklijadu s ciljem poticanja održive mobilnosti u Splitu. Ovogodišnja manifestacija održat će se 17. rujna od 16 sati, a donosi više od 30 atraktivnih nagrada i suradnju s 11 donatora i partnera.

Bogat zabavni program u Đardinu

Iako je start Biciklijade kod crkve Sv. Frane i vozi se desetak kilometara oko Marjana, zabava počinje na cilju u Đardinu nakon što se okupe svi sudionici Biciklijade. Sudionici koji su se registrirali na startu mogu sudjelovati u tomboli i osvojiti sjajne nagrade. Također, nagrađeni će biti i pobjednici Biciklističke alke.

Biciklistička alka – natjecanje u duhu sinjske tradicije

Ovo natjecanje rezervirano je za maksimalno 17 sudionika i provodi se po pravilima tradicionalne sinjske alke, na biciklu. Natjecatelji će imati priliku pokazati svoje vještine u preciznosti i koncentraciji.

Nagrade koje ne smijete propustiti:

  1. Glavna nagrada tombole: Bicikl iz Extreme Bike Shop-a
    Dugogodišnji sponzor Extreme Bike Shop donira glavnu nagradu – visokokvalitetni bicikl koji će biti dodijeljen putem tombole.
  2. Glavna nagrada biciklističke alke: Zipline za dvoje
    Ova uzbudljiva avantura obećava nezaboravno iskustvo za sretnog dobitnika.

Suradnja s donatorima i partnerima:

Ova manifestacija ne bi bila moguća bez velikodušne podrške naših donatora i partnera. Zajedno s Gradom Splitom, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije, Split Parkingom i Turističkom zajednicom Grada Splita, radimo na promicanju održive mobilnosti i boljoj budućnosti našeg grada.

splitska-biciklijada-grad-split-budi-biciklist

Link za online prijave

Sada se možete jednostavno i brzo prijaviti za sudjelovanje na Splitskoj biciklijadi putem online obrasca. Također, ako ste se prijavili online, svakako dođite na info-pult kako biste potvrdili svoje sudjelovanje i preuzeli listić za tombolu.

splitska-biciklijada-grad-split-budi-biciklist

Ovogodišnja Splitska biciklijada obećava sjajnu zabavu, nagrade koje će oduševiti te priliku za poticanje održive mobilnosti u Splitu. Ne propustite ovaj važni događaj koji će nas sve približiti boljoj budućnosti našeg grada. Vidimo se 17. rujna!

Tagovi: