Dani otvorenih vrata udruga

Udruga Sunce i ove godine sudjeluje na Danima otvorenih vrata udruga tako što će 28. svibnja otvoriti svoja vrata na adresi Riva – Obala Hrvatskog narodnog preporoda 7/III u vremenu od 10-14 h. 

U Udruzi će se nalaziti izložbeni edukativno informativni materijali, a građani će se u direktnom razgovoru sa zaposlenicima Udruge moći upoznati s aktivnostima i projektima te dobiti odgovore na okolišna pitanja koja ih interesiraju.

Na taj dan cijene članarina biti će snižene za 50% te će iznositi 50 kn za zaposlene, a 25 kn za nezaposlene, studente i umirovljenike. Više informacija o članstvu moguće je pronaći ovdje.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na njihovoj web stranici i facebook stranici

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015., Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će mobilnu aplikaciju „UdrugeInfo“ koja za cilj ima povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2015., obrazac za prijavu zajedno sa svim informacijama mogu pronaći na njihovoj internetskoj stranici.