Dalmatia Green program sklopio partnerstvo sa tvrtkom INTERSEROH

dalmatia-green-interseroh

Našim Dalmatia Green programom svakodnevno dokazujemo da održivo i profitabilno stoje jedno uz drugo.

S obzirom na naše napore da suradnjom s privatnim i javnim sektorom te promotivnim ekološkim aktivnostima doprinesemo zaštiti okoliša i očuvanju prirode, izuzetno smo zadovoljni što smo potpisali Ugovor o dugoročnoj suradnji s tvrtkom INTERSEROH.

INTERSEROH je tvrtka specijalizirana za gospodarenjem otpadom u čijem inventaru možete pronaći nekoliko strojeva specijaliziranih za manje korisnike koji, njihovim korištenjem, mogu ostvarivati materijalne i ekološke povlastice.

Potpisivanjem ove suradnje, Robert Sedlar prodajni predstavnik u tvrtki, omogućio je značajne povlastice za sadašnje i buduće članove Dalmatia Green certifikata. Naime, INTERSEROH u potpunosti pokriva iznos godišnje, odnosno dvogodišnje članarine, ako se ostvari poslovan odnos INTERSEROH-a s Dalmatia Green članovima, izuzev specijalnih cijena i uvjeta.

Dalmatia Green partnere i popuste možete pronaći -> OVDJE.

Svaki Dalmatia Green član dobiva:

  • mogućnost iskorištavanja popusta na proizvode naših poslovnih partnera
  • oglašavanje na našoj web stranici, active member
  • pravo da njihov smještaj bude naveden na brzorastućoj mrežnoj platformi ECO-BNB
  • barem 50-70% uštede vode i energije

Potpisivanjem partnerstva s još jednom inovativnom “zelenom” tvrtkom dokazujemo da se doista isplati ozeleniti poslovanje.

Učini svoje poslovanje zelenim i pridruži se osviještenim istomišljenikom u privlačenju gostiju koji će poštovati našu prirodu, naučiti o dalmatinskoj kulturi, kupovati od lokalnog stanovništva.

Tagovi: