Kreće nova sezona Zelenih izleta!

Priroda se počela buditi, prvi pupoljci izlaze iz zemlje, životinje se bude iz zimskoga sna, dani su nam sve duži i topliji, a ptice skrivene u krošnjama postaju sve glasnije i poručuju Vam da izađete u prirodu. Edukatori Udruge Sunce su se zato posebno potrudili i pripremili još zanimljiviju i bogatiju sezonu izleta za Vas i Vaše učenike.

Zeleni izleti su posebni jer omogućuju učenicima razumijevanje i povezivanje s prirodom kao i primjenu ekološki odgovornog ponašanja u svakodnevnom životu.
Posebno ističemo naše hit Zelene izlete: Ekosustav rijeka i krš na lokacijama izvor Krke i edukativni centar Krka-Knin te Ekosustav krš i more na lokacijama Omiš i poučna staza Leopolda Mandića.

Pozivamo Vas da pogledate promotivni video Zelenih izleta kojeg možete pogledati ovdje. Slobodno pokažite video svojim učenicima na satu razredne nastave, nastavnicima na nastavničkim vijećima i roditeljima na roditeljskim sastancima.

Odabirom Zelenog izleta i njegovim uvrštavanjem u kurikulum obogaćujete nastavni plan i program te omogućujete učenicima da u izravnom kontaktu s prirodom dođu do niza novih pozitivnih saznanja.

Nadamo se da će Vas brošura i video zainteresirati za odabir Zelenog izleta, a za sve dodatne informacije kao i za izradu personalizirane ponude slobodno nas kontaktirajte na mob: 091 579 4987 / tel: 021 360 779 / e-mail: [email protected]