Sajam Gast edukacija: Kako (p)ostati održivi Dalmatia Green iznajmljivač?

dalmatia-green-certifikat

Tražite način da vaš turistički objekt bude održiv i odgovoran prema okolišu? Želite privući goste koji cijene održivi turizam? Dalmatia Green certifikat je pravo rješenje za vas! Opremite svoje objekte na održiv način i pružite nezaboravan boravak gostima u skladu s prirodom.

Pridružite nam se na edukaciji “Kako (p)ostati održivi Dalmatia Green iznajmljivač?“! Dođite 8. ožujka u 11 sati na Gast sajam u dvorani Gripe! Prijave su otvorene putem linka OVDJE.

Svjetska turistička industrija sve više se fokusira na održivost. Održivi objekti postaju sve poželjnija opcija među gostima. Kako biste kao iznajmljivač privukli takve goste, važno je znati kako pružiti održivi turistički doživljaj. Ova edukacija može vam pomoći u tome.

Sunce ima razvijen Dalmatia Green certifikacijski sustav za privatne turističke smještajne objekte. Dalmatia Green certifikat dodjeljuje se poslovnim subjektima koji ispunjavaju kriterije održivosti u turističkom poslovanju. Kroz promociju održivog turizma u Dalmaciji i šire, certifikat potiče odgovornost prema okolišu i zajednici.

Dalmatia Green prepoznat je od strane Ministarstva turizma i sporta i Splitsko-dalmatinske županije. Edukacija se održava u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Split, Turističkom zajednicom grada Splita i Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije.

Pridružite se edukaciji Sunca i otkrijte kako uz Dalmatia Green certifikat vaše poslovanje može postati dugoročno održivo i ekonomski isplativo, te kako privući više gostiju. Imat ćete priliku postaviti sva pitanja koja vas zanimaju o održivom turizmu i saznati kako dobiti Dalmatia Green certifikat po ekskluzivnoj promotivnoj cijeni.

Kao Dalmatia Green iznajmljivači, dobit ćete savjete, smjernice i prijedloge za održivo poslovanje u turizmu, kao i popuste kod naših poslovnih partnera.

Ulaganjem u “zelenu” gradnju, organiziranjem odvojenog prikupljanja otpada, kompostiranjem biootpada i korištenjem solarnih panela stvaramo održivu turističku zajednicu. Korištenjem energetski učinkovitih žarulja, uređaja za regulaciju klime i štednju vode te primjenom drugih održivih načina poslovanja, zajedno čuvamo okoliš.

Gradimo zajedno budućnost hrvatskog turizma i vidimo na Gast sajmu!

karijera-za-održivi-turizam

Tagovi: