Kreće nova sezona Zelenih izleta!

Kreće nova sezona Zelenih izleta!

Priroda se počela buditi, prvi pupoljci izlaze iz zemlje, životinje se bude iz zimskoga sna, dani su nam sve duži i topliji, a ptice skrivene u krošnjama postaju sve glasnije i poručuju Vam da izađete u prirodu. Edukatori Udruge Sunce su se zato posebno potrudili i pripremili još zanimljiviju i bogatiju sezonu izleta za Vas i Vaše učenike.

Zeleni izleti su posebni jer omogućuju učenicima razumijevanje i povezivanje s prirodom kao i primjenu ekološki odgovornog ponašanja u svakodnevnom životu.
Posebno ističemo naše hit Zelene izlete: Ekosustav rijeka i krš na lokacijama izvor Krke i edukativni centar Krka-Knin te Ekosustav krš i more na lokacijama Omiš i poučna staza Leopolda Mandića.

Pogledajte i brošuru Zelenih izleta u kojoj imate priliku vidjeti fotografije s održanih izleta u 2015. godini, detaljno pogledati ponude Zelenih izleta te izabrati jedan izlet za Vas i Vaše učenike.

Pozivamo Vas da pogledate promotivni video Zelenih izleta kojeg možete pogledati ovdje. Slobodno pokažite video svojim učenicima na satu razredne nastave, nastavnicima na nastavničkim vijećima i roditeljima na roditeljskim sastancima.

Odabirom Zelenog izleta i njegovim uvrštavanjem u kurikulum obogaćujete nastavni plan i program te omogućujete učenicima da u izravnom kontaktu s prirodom dođu do niza novih pozitivnih saznanja.

Nadamo se da će Vas brošura i video zainteresirati za odabir Zelenog izleta, a za sve dodatne informacije kao i za izradu personalizirane ponude slobodno nas kontaktirajte na mob: 091 579 4987 / tel: 021 360 779 / e-mail: info@sunce-st.org ili teakuzmicic@gmail.com

    Tagovi:

Donatori

MAVA Foundation European Union DBU - Njemačka savezna zaklada za okoliš Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Splitsko-dalmatinska županija Grad Split Ured za udruge Vlade RH

Udruga Sunce je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge

Partneri

WWF Mediterranean DGU Ministarstvo zaštite okoliša i prirode Državni zavod za zaštitu prirode Park prirode Telašćica Park prirode Lastovsko otočje Nacionalni park Mljet Nacionalni park Brijuni Nacionalni park Kornati Javna ustanova Priroda Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Šibensko-kninske županije ProPark - Foundation for protected areas PAP RAC Gorska služba spašavanja Udruga Argonauta Udruga Divina Natura Lavanda Tours Ekološka udruga UNDP Hrvatska Čistoća Split Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Dubrovačko - neretvanske županije Javna ustanova Dalmatian Nature Ministarstvo turizma Prirodoslovno-Matematički Fakultet

Sunce je član

European Environmental Bureau MedPAN CEEweb Seas At Risk Adriapan Zeleni forum BioNET