Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kreće nova sezona Zelenih izleta!

Priroda se počela buditi, prvi pupoljci izlaze iz zemlje, životinje se bude iz zimskoga sna, dani su nam sve duži i topliji, a ptice skrivene u krošnjama postaju sve glasnije i poručuju Vam da izađete u prirodu. Edukatori Udruge Sunce su se zato posebno potrudili i pripremili još zanimljiviju i bogatiju sezonu izleta za Vas i Vaše učenike.

Zeleni izleti su posebni jer omogućuju učenicima razumijevanje i povezivanje s prirodom kao i primjenu ekološki odgovornog ponašanja u svakodnevnom životu.
Posebno ističemo naše hit Zelene izlete: Ekosustav rijeka i krš na lokacijama izvor Krke i edukativni centar Krka-Knin te Ekosustav krš i more na lokacijama Omiš i poučna staza Leopolda Mandića.

Pogledajte i brošuru Zelenih izleta u kojoj imate priliku vidjeti fotografije s održanih izleta u 2015. godini, detaljno pogledati ponude Zelenih izleta te izabrati jedan izlet za Vas i Vaše učenike.

Pozivamo Vas da pogledate promotivni video Zelenih izleta kojeg možete pogledati ovdje. Slobodno pokažite video svojim učenicima na satu razredne nastave, nastavnicima na nastavničkim vijećima i roditeljima na roditeljskim sastancima.

Odabirom Zelenog izleta i njegovim uvrštavanjem u kurikulum obogaćujete nastavni plan i program te omogućujete učenicima da u izravnom kontaktu s prirodom dođu do niza novih pozitivnih saznanja.

Nadamo se da će Vas brošura i video zainteresirati za odabir Zelenog izleta, a za sve dodatne informacije kao i za izradu personalizirane ponude slobodno nas kontaktirajte na mob: 091 579 4987 / tel: 021 360 779 / e-mail: [email protected] ili [email protected]