Na Skupštini Sunca prihvaćen Izvještaj o radu za 2020. godinu

Godišnja skupština Udruge Sunce Split, na kojoj je prihvaćen Izvještaj o radu za 2020. godinu, održana je 10. lipnja 2021. putem zoom platforme. Sudjelovalo je 17 članova od kojih je 14 aktivnih.

Izvršna direktorica i voditeljica Programa zaštite okoliša Gabrijela Medunić-Orlić i predsjednica Upravnog odbora i voditeljica Programa zaštite prirode Zrinka Jakl, predstavile su sažetak Izvještaja o radu za 2020. godinu, nakon čega je Gabrijela Medunić-Orlić predstavila nacrt prijedloga Strateškog plana za razdoblje od 2021. do 2026. godine.

Prošla godina ocijenjena je godinom prilagodbe i promjena, a pandemija je utjecala na sve aspekte rada organizacije. Usmjerila nas je prema novim metodama i načinima rada i djelovanja: naime, mnoštvo aktivnosti i projekata morali smo prilagoditi kako bi se oni uopće mogli provesti. Od Udruge se očekivala visoka razina kreativnosti, spremnosti za nove izazove, učenje i neprekidne promjene te stabilan i odgovoran tim. Nadalje, pandemija je ubrzala već ranije započetu prilagodbu na online rad i rad izvan ureda, ali i doprinijela daljnjoj reorganizaciji i unaprjeđenju organizacije.

Nakon predstavljanja glasovalo se o usvajanju nacrta prijedloga Izvještaja o radu za 2020. godinu te Strateškog plana za razdoblje od 2021. do 2026. godine. Oba dokumenta jednoglasno su prihvaćena.

Aktivni članovi obaviješteni su o provedenoj Samoprocjeni učinkovitosti i djelotvornosti funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrola kod neprofitnih organizacija putem Izvještaja o radu za 2020. godinu.

Cjeloviti izvještaj o radu možete vidjeti na ovoj poveznici  

Tagovi: